Functie In Beeld

Van Daniëlle Egelie (Front Office)

  1. Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Danielle Egelie en ik ben fulltime werkzaam als receptioniste bij Grand Hotel Karel V in Utrecht.

  1. Hoe lang werk je voor Grand Hotel Karel V?

Begin juli 2018 ben ik begonnen, inmiddels ben ik 8 maanden in dienst.

  1. Waarom heb je voor Grand Hotel Karel V gekozen?

Hiervoor heb ik een langere tijd gewerkt in Amsterdam, voor mij was het tijd voor een nieuwe uitdaging en nieuwe mogelijkheden. Het liefst wilde ik graag een nieuwe baan in de regio Utrecht vinden en aangezien ik het hotel al kende, wist ik direct dat ik wilde gaan solliciteren bij Grand Hotel Karel V! Wat erg leuk is, is dat ik in het verleden vaker had gegeten in zowel de Bistro Karel 5 als in het Restaurant Karel 5 en iedere keer kreeg ik weer hetzelfde gevoel, ik voelde mij echt thuis. Het gevoel kwam direct weer terug toen ik mijn sollicitatiegesprek had, alsof ik hier echt hoor te zijn.

  1. Wat is het leukste aan je werk?

De gasten op nummer één zetten! Samen met zowel het Front Office team als mijn andere collega’s, ervoor zorgen dat de gasten tevreden zijn en dat zij tijdens en na hun verblijf met een glimlach op het gezicht dat persoonlijk komen vertellen bij ons aan de receptie! Wij hebben ook veel vaste gasten, het leuke hieraan is dat zij iedere keer opnieuw met hun eigen wensen terugkomen. Dat maakt het erg persoonlijk!

  1. Als je baan een liedje zou zijn, welk liedje is dat dan?

Dan denk ik direct aan het liedje van “I’m on My Way” van de Proclaimers. Dit liedje geeft mij een vrolijk en positief gevoel als ik aan mijn werk denk!

Lente Special

Even lekker er tussenuit? Geniet van de lente in het centrum van Utrecht, maar wel midden in een groene omgeving. Boekt u de Lente Special, dan geniet u van:

– Een verblijf in één van onze luxe kamers voor twee personen
– Ontbijt in de hotelkamer
– Gratis parking op ons eigen terrein

Vanaf €168,- per nacht

X