Stagiair vormgeving

Afdeling: Marketing & Sales

Persoonsprofiel:

Wij zijn op zoek naar een creatieve stagiaire die affiniteit heeft met eten, drinken en hotels. Je bent behendig met Adobe Indesign, Photoshop, After Effects en Première Pro. Verder moet de stagiair aan een aantal eisen voldoen: accuraat zijn, kennis hebben van en enige ervaring met Windows-programma’s, goede kennis van Nederlandse en Engelse taal, behulpzaam naar gasten en collega’s, zelfstandig kunnen werken en zelfstartend, representatief en beschikken over verantwoordelijkheidsgevoel.

Taken:

  • Ontwerpen communicatie uitingen, zowel online als offline, zoals brochures en flyers.
  • Updaten van de website met nieuwe informatie en beeldmateriaal.
  • Opmaak, redigeren en printen van de menukaarten Restaurant Karel 5 en Bistro Karel 5, plaatsing op diverse sites en publicaties.
  • Samenstellen van informatiepakketten, arrangementenbrochures etc.
  • Mede vervullen van office functie zoals bestellingen plaatsen
  • Gasten en collega’s assisteren
  • Het bieden van creatieve oplossingen

Dit zijn de bevoegdheden van de stagiair:

De stagiair kan zelfstandig werken aan de afgesproken taken en werkzaamheden en indien nodig hulp/assistentie inroepen. Bij ad hoc verzoeken van sales-collega’s of andere afdelingshoofden kan de stagiair in overleg met deze persoon andere taken afstemmen en in uitvoeren

Stageverslag

Dagelijkse/wekelijkse werkzaamheden combineren met specifieke opdracht van school. Eventueel extra opdrachten/projecten van het bedrijf uitvoeren .Stageverslag altijd laten goedkeuren door afdelingshoofd.

Overige informatie

Grand Hotel Karel V is gelegen in het centrum van Utrecht, op loopafstand van het Centraal Station en op slechts 30 treinminuten van Amsterdam Centraal.

Wij bieden:

Een interessante veelzijdige stage met stagevergoeding en vele extra’s zoals het ‘weet waar je werkt programma’ waarbij je o.a. als gast in het hotel overnacht.

Bedrijfscontact gegevens:

Bedrijf:Grand Hotel Karel V Utrecht
Contact persoon/ afdeling:Betty Piepot-Personeelszaken
Adres:Geertebolwerk 1
3511 XA Utrecht, Utrecht
Telefoon:030-2337555
Website:www.karelv.nl


Secret Deal 5% Korting & Gratis Upgrade

Reserveer nu via deze link om uw Secret Deal met 5% korting & Gratis Kamerupgrade te ontvangen (op basis van beschikbaarheid)

X