In de media

Al het nieuws op een plek

We houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en updates van Grand Hotel Karel V. Hieronder vindt u een overzicht van het meest recente nieuws en gebeurtenissen. Voor persinformatie of interviews kunt u direct contact opnemen met onze salesafdeling via sales@karelv.nl

Brouzje

In deze Sip & Share-serie van Brouzje interviewen zij diverse sommeliers uit Nederland waaronder onze sommelier van Restaurant Karel 5: Erik Havenga!

De Bijenkorf

De Bijenkorf was op bezoek bij Grand Hotel Karel V en heeft afsluiten genoten van een diner bij Brasserie Goeie Louisa. Lees het artikel voor meer!

The Times

The Times was op bezoek in Utrecht als rustig alternatief voor het volle Amsterdam. Lees het artikel en bekijk hoe Grand Hotel Karel V als museum-waardig wordt bestempeld.

hotels magazine

Hotelsmag schrijft over Grand Hotel Karel V welke zich toevoegt bij de WorldHotels Luxury Collection, met historische charme, een Michelin-sterrestaurant en tuinen.

LUMINEUZE NACHTEN

De Lumineuze Nachten is een uniek lichtfestival in de kasteeltuinen van Kasteel de Haar. Tijdens een 2,5 km lange wandeling ontdek je jaarlijks een nieuw verhaal via indrukwekkende projecties en lichtinstallaties. Grand Hotel Karel V biedt een arrangement aan zodat u kunt genieten van een heerlijke overnachting na dit prachtige evenement. Bekijk de mogelijkheden online!

100Chefs by Gault&Millau

 

Op 30 september en 1 oktober 2023 vindt het meest omvangrijke culinaire evenement van Nederland plaats, georganiseerd door Gault&Millau Nederland: “100Chefs by Gault&Millau”. Tijdens dit event neemt onze chef, Leon Mazairac, deel.

AUXILIUM

Auxilium heeft een blog geschreven over 15 aanraders in de stad Utrecht waaronder hun ervaring in Grand Hotel Karel V van diner, tot overnachting en tot ontbijt.

Nouveau benoemt 3 hotspots in Utrecht waaronder Grand Hotel Karel V met “haar romantische sfeer en fijne menukaart” 

Hospitality management

In de fraaie entourage van Grand Hotel Karel V, schoven vijftien gasten aan om te proosten op een samenwerking met WorldHotels