Overview home 2
Brasserie home 2
Restaurant home 2
Bed home 2

Boek uw overnachting

Mijn reserveringen

‘Monumentaal Verblijven & Culinair Genieten’

Xmas is coming

Laatste nieuws

Xmas is coming

De dagen worden korter en de nachten worden langer. Kijk jij al uit naar de kerstdagen? Kom met Kerst heerlijk genieten van een overnachting met een Elegant of Classic Christmas diner bij het Restaurant of de Bistro. Of ...

lees meer

"Prachtig hotel-complex midden in Utrecht. Stijlvolle entree en ontbijt-ruimte. Onze grote kamer was in een apart gedeelte, dat was moderner, maar de kamer was gelukkig was in dezelfde mooie oude stijl gemeubileerd. Zeer attent personeel, goede bedden, heerlijk ontbijt. Erg fijn dat de auto geparkeerd kon worden op een afgesloten privé-terrein dat bij het hotel hoorde."
(08/2017. Booking.com)

"Prima hotel, uitstekende service. Vriendelijk personeel. Hotel is een "stads"oase waar je heerlijk kunt ontspannen. Eten in de bistro heerlijk eten met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ontbijt was goed. Parkeerplaatsen niet overvloedig aanwezig."
(09/2017, Tripadvisor.nl)


"Alles was perfect. Zeer mooi hotel op een zeer goede locatie, met een eigen parkeerplaats. Goed personeel, zeer goed ontbijt, mooie kamer …"
(09/2017, Booking.com)

"Alles goed. De tuinen waren mooi en het ontbijt uitstekend."
(09/2017. Booking.com)

"Zeer geveegde sfeer met mooi park in het midden van de oude stad. Zeer vriendelijk personeel."
(08/2017. Booking.com)

Grand Hotel Karel V

Waan je in het rijk waar de zon nooit onder gaat met een overnachting in ons luxe 5 sterren hotel in het centrum van Utrecht, gevestigd in een prachtig monumentaal pand. Een verborgen schat met 121 klassiek moderne kamers, meeting en event zalen, gastronomisch restaurant en bistro met open kloosterkeuken.

Luxe hotelkamers & suites

Onze 121 hotelkamers hebben elk een eigen authentieke sfeer met ruime keuze in kamertypes en tarieven. De perfecte balans tussen historie en modern comfort. Voor iedere gelegenheid, zowel prive als zakelijk.

bekijk onze kamertypes

 

Ontbijt

Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd in de zaal van Restaurant Karel 5. De prijs bedraagt € 22.50 per persoon inclusief een glas Champagne, voor een extra feestelijk begin van de dag.Tevens is het mogelijk om te ontbijten op uw kamer. Drukke dag voor de boeg? Informeer dan naar onze 'breakfast to go'.