Overview home 2
Brasserie home 2
Restaurant home 2
Bed home 2

Boek uw overnachting

Mijn reserveringen

‘Monumentaal Verblijven & Culinair Genieten’

Zomer Special

Laatste nieuws

Zomer Special

Wilt u genieten van de vele zonnige terrasjes die Utrecht telt en u daarnaast laten onderdompelen in luxe? Dan bent u bij Grand Hotel Karel V aan het juiste adres. Maak mooie ...

lees meer

"Prachtig hotel perfecte ligging, goede prijs/kwaliteit verhouding. Prachtige kamer, schoon. Ontbuffet uitgebreid en goed verzorgd. Vriendelijk personeel in de restaurants. Pefecte ligging voor een bezoek aan de stad." (03/2017)

booking.com

"Zeer centraal gelegen, en evenzeer heel rustige ligging. Mooi hotel met vele pluspunten, waaronder een rustgevende tuin. Uiteraard de sport- en zwemfaciliteiten, maar ook belangrijk de vriendelijkheid van het personeel. Een echte aanrader voor zaken als voor bv een weekendje Utrecht."

(bron: Tripadvisor)

Prachtig hotel, perfecte ligging, goede prijs kwaliteit verhouding. Prachtige kamer, schoon. Ontbijtbuffet uitgebreid en goed verzorgd. Vriendelijk personeel in de restaurants. Perfecte ligging voor een bezoek aan de stad.(03/2017)

(Bron: Booking.com)


"Prachtig hotel, perfecte ligging, goede prijs kwaliteit verhouding. Prachtige kamer, schoon. Ontbijtbuffet uitgebreid en goed verzorgd. Vriendelijk personeel in de restaurants. Perfecte ligging voor een bezoek aan de stad." (03/2017)

(bron: tripadvisor)

Fantastisch. De badkamer is voor een vijfsterrenhotel wat sobertjes. Geweldige ambiance en historie, prachtige lokatie in het centrum van Utrecht.(04/2017)

(bron: booking.com)

"Zeer centraal gelegen, en evenzeer heel rustige ligging. Mooi hotel met vele pluspunten, waaronder een rustgevende tuin. Uiteraard de sport- en zwemfaciliteiten, maar ook belangrijk de vriendelijkheid van het personeel. Een echte aanrader voor zaken als voor bv een weekendje Utrecht." (02/2017)

(bron: Tripadvisor)

Grand Hotel Karel V

Waan je in het rijk waar de zon nooit onder gaat met een overnachting in ons luxe 5 sterren hotel in het centrum van Utrecht, gevestigd in een prachtig monumentaal pand. Een verborgen schat met 121 klassiek moderne kamers, meeting en event zalen, gastronomisch restaurant en bistro met open kloosterkeuken.

Luxe hotelkamers & suites

Onze 121 hotelkamers hebben elk een eigen authentieke sfeer met ruime keuze in kamertypes en tarieven. De perfecte balans tussen historie en modern comfort. Voor iedere gelegenheid, zowel prive als zakelijk.

bekijk onze kamertypes

 

Ontbijt

Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd in de zaal van Restaurant Karel 5. De prijs bedraagt € 22.50 per persoon inclusief een glas Champagne, voor een extra feestelijk begin van de dag.Tevens is het mogelijk om te ontbijten op uw kamer. Drukke dag voor de boeg? Informeer dan naar onze 'breakfast to go'.