Overview home 2
Bed home 2
Restaurant home 2
Brasserie home 2

Boek uw overnachting

Mijn reserveringen

‘Monumentaal Verblijven & Culinair Genieten’

''Uitzicht kamer was heel mooi en de inrichting kasteelachtig!'' 02/2016

Booking.com

“Genoten van de eerste voorjaarszon op het terras, op deze mooie historische plek” 04/2016

Tripadvisor.com

''De Lazy Sunday was super.Je kon voor een relatief klein bedrag tot 17.00 uur blijven.En de locatie was top.Vlakbij het centrum,maar toch rustig en een eigen parkeerplaats.'' 02/2016

Booking.com

Grand Hotel Karel V

Waan je in het rijk waar de zon nooit onder gaat met een overnachting in ons luxe 5 sterren hotel in het centrum van Utrecht, gevestigd in een prachtig monumentaal pand. Een verborgen schat met 121 klassiek moderne kamers, meeting en event zalen, gastronomisch restaurant en ongedwongen brasserie.

Luxe hotelkamers & suites

Onze 121 hotelkamers hebben elk een eigen authentieke sfeer met ruime keuze in kamertypes en tarieven. De perfecte balans tussen historie en modern comfort. Voor iedere gelegenheid, zowel prive als zakelijk.

bekijk onze kamertypes

 

Meetings & Events

Alles in huis voor vergader bijeenkomsten en feestelijke evenementen van 2 tot 200 personen. Laat u inspireren door het verleden in de prachtige zalen van Grand Hotel Karel V – succes verzekerd!

meer over onze zaalverhuur

Een avond culinair in de watten worden gelegd?

Chef de Cuisine Vito Reekers en Sous-chef Jasper Gronert verrassen u met een gastronomisch diner. Maître-Sommelier Johan Kragtwijk schenkt zorgvuldig uitgekozen wijnen bij de eigentijdse smaakcombinaties.

 

alles over het Grand Restaurant Karel V