Chryst de Nijs

Project Manager

Kun je jezelf even voorstellen?

Ik ben Chryst de Nijs, 41 jaar geleden geboren in Almelo. En via Groningen en Amsterdam, 8 jaar geleden neergestreken in Culemborg.

Tijdens mijn studententijd (o.a. Cultuursociologie) heb ik gewerkt bij Okura en Hilton. En sindsdien heb ik – naast Cultuur – altijd Hospitality een centrale plek kunnen geven in mijn werkende leven dat daarop volgende. Zoals Accountmanager in de Benelux, Store Manager op de P.C. Hooftstraat, en ook als zelfstandig ondernemer.

 

En als ik mijzelf moet duiden in 1 zin? Dancer by chance, Myself by choice 😊

Wat doe jij binnen Grand Hotel Karel V?

Sinds 1 augustus 2022 ben ik weer terug bij Grand Hotel Karel V. Ditmaal als Project Manager. Vanuit die rol stuur ik op cultuur. Momenteel doe ik dat onder andere vanuit ons project Onboarding.

Simpel gezegd gaat Onboarding over het inwerken van nieuwe collega’s. Doel is daarbij dat nieuwe collega’s zichzelf zo kort mogelijk als nieuweling ervaren. Want dat betekent dat ze zich welkom, ondersteund en veilig voelen.

Dit klinkt misschien subjectief, maar juist omdat het een enorme impact heeft op de dagelijkse sfeer, gaan we dat ook duidelijk terugzien in prestaties en cijfers.

Waarom heb je voor Grand Hotel Karel V gekozen?

Ik kreeg de kans om terug te komen bij deze “oude liefde”, waarbij ik ook weer de combinatie van Hospitality en Cultuur centraal mag stellen in mijn werk.

En Grand Hotel Karel V is niet alleen een zelfstandig 5-sterrenhotel voor een verrassend verblijf, maar huisvest ook o.a. Restaurant Karel 5 en Bistro Karel 5. Dus smaakvol samenkomen is ook mogelijk. Ik houd van zo’n compleet plaatje.

En dat in combinatie met de unieke centrale ligging in Utrecht. Een van de grotere steden in Nederland die ook internationaal op de kaart staat, en waar tegelijkertijd nog een dorpse sfeer hangt.

En als dat dan je werkplek mag zijn waar je elke dag op een uiterst toegankelijke wijze die 5-sterrenservice mag neerzetten en aanbieden? Met een grote club van kundige collega’s, waarmee je ook kan lachen? Niet alleen gasten welkom heet, maar jezelf ook welkom voelt? Dat is toch een gouden combinatie?

Wil jij werken in een vijfsterrenhotel in hartje Utrecht waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waar eigen initiatief wordt gewaardeerd?

We zetten medewerkers van Grand Hotel Karel V of Karel 5 Gastro in het zonnetje.