we zien u binnenkort!

Hier vindt u alles wat u moet weten over uw aankomende verblijf.

Binnenkort verblijft u bij Grand Hotel Karel V. Wij hebben u een bevestiging van de reservering toegestuurd, maar hier hebben wij de meest gestelde vragen verzameld.

Staat uw vraag er niet tussen? Stel deze vraag dan gerust via het onderstaande contactformulier aan onze reservations afdeling. Wij helpen u graag.

In- en uitchecken

Inchecken is mogelijk vanaf 15.00. Wanneer u eerder in het hotel arriveert, kunnen wij helaas nog niet garanderen dat uw kamer al gereed is. U kunt altijd uw bagage achterlaten bij onze portier en de auto alvast parkeren.

Uitchecken is mogelijk tot 12.00. Een late check-out is bij drukke dagen helaas niet altijd mogelijk. Dit kunnen wij daarom helaas niet op voorhand toezeggen. Vraag gerust bij check-in naar de mogelijkheden voor een late check-out. Het supplement voor een late check-out is € 25,-.

Start de dag met een goed ontbijt

Voor het ontbijt werken wij met reserveringen per uur, op het hele uur. Doordeweeks is het ontbijt tussen 07.00 en 10.00, op zaterdag en zondag van 07.00 en 12.00. Indien u alvast een ontbijt tijd wilt reserveren, dan kan dat via de knop hieronder. 

Lunchen, Dineren en borrelen

Wilt u tijdens uw verblijf komen lunchen of dineren in het hotel? Houd er dan rekening mee dat de weekenden erg druk zijn en het last-minute niet altijd meer mogelijk is om in het Restaurant te dineren.

Een reservering maken in onze Bar/Lounge of op het terras voor de borrel is niet mogelijk. Bij voldoende plek kunt u hier zonder reservering uiteraard van harte welkom.

Klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid van Restaurant Karel 5

Klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid van Bistro Karel 5

Parkeren & bereikbaarheid

Het parkeren van uw auto is te allen tijde op basis van beschikbaarheid. Wij kunnen hiervoor helaas geen reserveringen maken. Het supplement voor parkeren bedraagt € 15,- per dag (tenzij u een tarief heeft geboekt waarbij het parkeren inbegrepen zit).

Ook zijn er enkele parkeerplaatsen die de mogelijkheid bieden om uw auto elektrisch op te laden.

Voor extra informatie over de bereikbaarheid van het hotel kunt u hier terecht

Wellness faciliteiten

Onze wellness bestaat uit een jetstream bad, een solarium en een stoombad. U kunt de wellness vooraf reserveren in tijdsloten van een uur, op het hele uur. Wilt u vooraf een reservering maken, dan kan dat via de knop hieronder. 

Maandag: Gesloten.
Dinsdag: 13.00u – 21.00u.
Woensdag t/m vrijdag: 09.00u – 17.30u.
Zaterdag: 09.00u – 17.00u
Zondag: 10.00 – 16.00

Klik hier om de behandelingen te bekijken

GRAND HOTEL KAREL V

Het verhaal.

Een veertiende-eeuws klooster, hartje Utrecht. Ooit was Grand Hotel Karel V het thuis van middeleeuwse ridders, priesters en keizers. Vandaag de dag is het een van de meest verrassende plekken van de stad. Betreed dit monument, gelegen rondom een inspirerende binnentuin. Dwaal door de verhalen, ontspan in de spa en geniet van sprankelende gastronomie aan de voet van de Domtoren. Ontrafel de geheimen van dit iconische hotel, verborgen op een stedelijk landgoed met meer dan 650 jaar historie.