zakelijke diners

Inspired solutions

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Utrecht? Organiseer dan jouw meeting, workshop of congres bij Karel V  in Utrecht. Onze vergaderarrangementen zijn compleet en verrassend op alle gebieden. En dat geldt ook voor de prijs-kwaliteitverhouding! Bij ons kun je in alle rust en out of the office vergaderen op steenworp van de bruisende stad Utrecht.

+31(0)30-233 75 50
events@karelv.nl

Restaurant Karel 5

Hier verwezenlijken wij onze culinaire ambities. Restaurant Karel 5 is een gastronomisch restaurant in een middeleeuwse eetzaal in het hartje van Utrecht. Daar aten vroeger de leden van de kloosterbroeders. Zondige gedachten waren er taboe. Wij zijn niet zo streng, meer hoor. 

Brasserie goeie louisa

Waan je Maria van Hongarije of Karel V op het ruime terras in de appel- en perenboomgaard van Brasserie Goeie Louisa. Of als het kouder is – binnen in onze gezellige brasserie in Utrecht-centrum, waar je kunt lunchen en dineren rond de open kloosterkeuken en borrelen in de Bar & Lounge.

PRIVATE DINING

Neem plaats in de exclusieve zaal en ga mee op culinair avontuur. Casual classic of elegant dining, wij bieden een privé diner op maat. Geïnspireerd op uw wensen, stellen de chefs een creatief menu samen. Geniet van het diner in één van de zalen met een bijzonder ambiance. Wat dacht u van de Lodewijk Napoleon Kamer?

OOK OVERNACHTEN?

Al onze meetings en events kunnen ook gecombineerd worden met een overnachting. Zo stelt u een pakket op maat op voor u en uw gasten samen. Kijk voor de verschillende kamertypes onder het kopje ‘kamers’.

Meer weten over de mogelijkheden voor een overnachting? Mocht u gebruik willen maken van meer dan 50 overnachtingen per jaar, dan is een prijsafspraak mogelijk.